Samarbejdspartnere

Kultukulturring østjyllandrring Østjylland er en kulturaftale mellem kommunerne Favrskov, Hedensted, Norddjurs, Odder, Samsø, Skanderborg og Syddjurs kommune. De arbejder under en samlet vision “Et godt sted at være”. Deres mål er er at øge kultursamarbejdet på tværs af de 6 kommuner.

 

Aarhus cykelbyAarhus Cykelby  / Aarhus Kommune er vigtige deltagere i projektets udvikling, hvor Aarhus som Kulturhovedstad, cykelinnovativ Kommune og vigtig oplevelses centrum i Østjylland er central for Kulturringen som cykeloplevelse.

KGammel Estrupultur og naturformidlings institutioner langs ruten bidrager til Cykelguiden og er rutens kommende modtagere af cyklegæster. Her skal fremhæves  Gammel Estrup – Herregårdsmuseet som var vært for vores interessentseminar i 2016. Tak for det.


cyklistforbundetCyklistforbundet har siden 1905 været forgangsmænd for dansk cykelkultur. De støtter projektet gennem råd og vejledning – og en masse aktive cyklister, som brænder for at få nogle kilometer i benene!

 

Aarhus 2017 Fonden har indtil 2017 støttet Kulturringen – Culture By Bike
Fonden har til formål, at styrke den langsigtede udvikling og betydning af kunst- og kulturlivet i Aarhus og Region Midtjylland og bidrage til at styrke den europæiske kulturs mangfoldighed.

Energi akademietEnergiakademiet Samsø samarbejder med projektet, bl.a. vedrørende guidede ture sommeren 2017
www.energiakademiet.dk

 

ruby-rejser-logoKulturringen arrangerer ikke pakkerejser til cyklister,  her kan Ruby Rejser bidrage med tilbud til både danske og udenlandske turister www.ruby-rejser.dk


gentænk landsbyenGentænk Landsbyen sætter fokus på, at det er lige så godt at bo på landet som i byen – bare anderledes. Målet er at sikre udviklingen af landdistrikterne. Gentænk Landsbyen er støttet af Aarhus 2017 fonden, men varetages af en projektgruppen. Gruppen arbejder på tværs af kommunale skel med at opstarter og afprøve nye tiltag i udviklingen af landdistrikterne.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s